Winkelwagen 0

Terugbetaling

Uw recht op een veilige aankoop is voor ons van groot belang. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling of als het product beschadigd aankomt, bieden wij u 100% restitutie van het betaalde bedrag binnen 30 dagen of de mogelijkheid om het bestelde product opnieuw te laten bezorgen.

Leveringstermijnen en voorwaarden

De standaard levertijd is maximaal 21 werkdagen vanaf het moment van verzending (afhankelijk van de gekozen bezorgmethode). Als u het product niet binnen deze termijn ontvangt of als uw bestelling wordt vastgehouden bij de douane, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we een oplossing kunnen vinden.

Retourvoorwaarden

Terugzending van het product is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst onder de volgende voorwaarden:

  • Het ontvangen product is beschadigd of defect;
  • U heeft een product ontvangen dat u niet heeft besteld.

We verzoeken u het product in de originele, ongeopende en ongebruikte verpakking te retourneren, samen met alle bijbehorende accessoires. Retourzending moet vooraf worden overeengekomen met ons klantenserviceteam.

Beperkingen voor retourzending

Helaas kunnen we geen retourzending accepteren voor producten die zijn geopend of waarvoor de retourtermijn van 30 dagen is verstreken.

Contacteer ons ondersteuningsteam

Voor verdere informatie, vragen of hulp staat ons klantenserviceteam tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele onduidelijkheden of verdere verduidelijkingen.