Winkelwagen 0
Super P-Force kopen zonder recept in België

Super P-Force kopen zonder recept in België

Actief bestanddeel: Sildenafil & Dapoxetine

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Super P Force

Eigenschap Details
Actieve Bestanddelen Sildenafil en Dapoxetine
Dosering 100 mg Sildenafil en 60 mg Dapoxetine
Werkingsduur 4-6 uur
Gebruik Oraal, 30-60 minuten voor seksuele activiteit

Wat is Super P Force?

Super P Force is een gecombineerd medicijn dat zowel sildenafil als dapoxetine bevat. Deze samenstelling is ontworpen om twee veelvoorkomende mannelijke seksuele problemen te behandelen: erectiestoornissen en voortijdige ejaculatie. Het gebruik van Super P Force biedt een geïntegreerde aanpak voor het verbeteren van seksuele prestaties bij mannen.

Sildenafil, een bekende stof in de behandeling van erectiestoornissen, werkt door de bloedstroom naar de penis te vergroten. Dit bevordert een sterke en langdurige erectie. Dapoxetine, daarentegen, is een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI) die helpt bij het uitstellen van de ejaculatie. Samen bieden deze stoffen een effectieve oplossing voor beide problemen.

De populariteit van Super P Force is te danken aan de effectiviteit en het gemak van de combinatie van twee werkzame stoffen in één pil. Dit maakt het een gewild product onder mannen die lijden aan beide aandoeningen.

Voordelen van Super P Force

 • Effectieve behandeling voor zowel erectiestoornissen als voortijdige ejaculatie.
 • Biedt langdurige effecten tot 6 uur.
 • Vereist minder planning, omdat het ongeveer een uur voor de seksuele activiteit kan worden ingenomen.

Hoe werkt Super P Force?

Super P Force werkt door de werking van twee actieve stoffen te combineren. Sildenafil, een fosfodiësterase type 5 (PDE5) remmer, vergroot de bloedstroom naar de penis, wat resulteert in een verbeterde erectie. Dit gebeurt door het ontspannen van de bloedvatwanden in de penis, waardoor ze zich kunnen verwijden en meer bloed kunnen doorlaten tijdens seksuele stimulatie.

Dapoxetine, het andere actieve ingrediënt, werkt als een SSRI die het ejaculatieproces vertraagt. Dit wordt bereikt door de serotoninespiegels in de hersenen te verhogen, wat leidt tot een verhoogde controle over ejaculatie. Dit dubbele effect maakt Super P Force een unieke oplossing voor mannelijke seksuele gezondheid.

De gecombineerde werking van deze twee stoffen biedt een uitgebreide oplossing voor mannen die zowel met erectiestoornissen als voortijdige ejaculatie kampen.

Super P Force Bestellen in België

Super P Force is gemakkelijk verkrijgbaar in België via gecertificeerde apotheken en online platforms. Het is belangrijk om dit medicijn alleen bij betrouwbare bronnen te kopen om de authenticiteit en kwaliteit te waarborgen. Voordat u Super P Force aanschaft, is het raadzaam om medisch advies in te winnen, vooral als u andere gezondheidsproblemen of -medicaties heeft.

De prijs van Super P Force kan variëren afhankelijk van de apotheek of het online platform. Het is belangrijk om prijzen te vergelijken en te letten op eventuele kortingen of aanbiedingen die beschikbaar zijn. Veel online apotheken bieden ook discrete verpakking en bezorging, wat een voordeel kan zijn voor klanten die privacy waarderen.

Bij het bestellen van Super P Force online is het cruciaal om de levertijden en verzendkosten te controleren. Klantbeoordelingen en ervaringen kunnen ook helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Mogelijke Bijwerkingen van Super P Force

 • Hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid.
 • Opvliegers, blozen en een verstopte neus.
 • Zichtproblemen zoals wazig zien en gevoeligheid voor licht.

Gebruiksaanwijzing van Super P Force

Super P Force dient ongeveer 30 tot 60 minuten voor seksuele activiteit te worden ingenomen met een glas water. Het wordt aanbevolen om niet meer dan één tablet per dag in te nemen. Overmatig gebruik of misbruik van dit medicijn kan leiden tot ernstige bijwerkingen.

Het is belangrijk om Super P Force niet te combineren met alcohol of recreatieve drugs, aangezien dit de effectiviteit kan verminderen en het risico op bijwerkingen kan verhogen. Ook moet voorzichtigheid worden betracht bij het combineren met bepaalde medicijnen, zoals nitraten of andere middelen die de bloeddruk beïnvloeden.

Patiënten met bestaande gezondheidsproblemen, vooral hartgerelateerde aandoeningen, moeten medisch advies inwinnen voordat ze Super P Force gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het medicijn veilig en effectief is voor hun specifieke gezondheidssituatie.

Combinatie met Andere Medicijnen

Super P Force kan interacties aangaan met bepaalde medicijnen, wat kan leiden tot ongewenste bijwerkingen of verminderde effectiviteit. Het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt, inclusief voorgeschreven, vrij verkrijgbare en kruidenproducten.

Specifieke medicijnen die voorzichtigheid vereisen bij gebruik met Super P Force zijn onder andere nitraten (gebruikt voor de behandeling van borstpijn), alpha-blokkers (gebruikt voor prostaatproblemen of hoge bloeddruk), en andere medicijnen voor erectiestoornissen. De combinatie met deze middelen kan leiden tot een gevaarlijke daling van de bloeddruk.

Daarnaast is het raadzaam om het gebruik van grote hoeveelheden alcohol te vermijden, omdat dit de kans op bijwerkingen kan vergroten. Voorzichtigheid is ook geboden bij het gebruik van medicijnen die de bloedstolling beïnvloeden, zoals warfarine, vanwege het risico op verhoogde bloedingstijd.

FAQs

1. Wat is Super P Force?

Super P Force is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om erectiestoornissen te behandelen en vroegtijdige ejaculatie te vertragen. Het bevat de actieve ingrediënten sildenafil en dapoxetine.

2. Hoe moet ik Super P Force innemen?

Neem Super P Force oraal in met een glas water, ongeveer 1 uur voor de geplande seksuele activiteit. Raadpleeg uw arts voor de juiste dosering en instructies, aangezien de dosering kan variëren.

3. Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Super P Force?

Mogelijke bijwerkingen van Super P Force kunnen zijn: hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, wazig zicht, enz. Als u ernstige bijwerkingen ervaart, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

4. Kan ik Super P Force zonder recept kopen in België?

Nee, Super P Force is een receptplichtig medicijn in België. U heeft een geldig recept van een arts nodig om dit medicijn te verkrijgen.

5. Zijn er specifieke voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van Super P Force?

Ja, raadpleeg uw arts voordat u Super P Force gebruikt, vooral als u andere medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft. Vermijd alcohol en grapefruitsap tijdens het gebruik van dit medicijn, omdat ze de effecten kunnen beïnvloeden.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA