Winkelwagen 0
Koop Priligy Generiek (Dapoxetine) 30mg en 60mg in België zonder voo

Koop Priligy Generiek (Dapoxetine) 30mg en 60mg in België zonder voo

Priligy Generiek is een effectief medicijn voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie bij mannen. Dit geneesmiddel verhoogt de controle over ejaculatie, waardoor seksuele ervaringen langer en bevredigender worden.

Actief bestanddeel: Dapoxetine

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Priligy Generiek

ProductnaamPriligy Generiek
Actief IngrediëntDapoxetine
CategorieAntidepressiva, Premature Ejaculatie Behandeling
Dosering30 mg, 60 mg
Effect Duur1-3 uur
VormTablet

Wat is Priligy Generiek?

Priligy Generiek is een populair geneesmiddel voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie. Het bevat het actieve bestanddeel dapoxetine, een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI), ontwikkeld om de tijd tot ejaculatie te verlengen. Dit medicijn verbetert de controle over ejaculatie en vermindert de stress en frustratie die vaak gepaard gaat met deze aandoening.

De generieke versie van Priligy biedt dezelfde effectiviteit als het merkproduct, maar vaak tegen een lagere prijs. Dit maakt het een toegankelijke optie voor veel patiënten. Het is belangrijk op te merken dat Priligy Generiek niet bedoeld is om een onderliggende psychologische oorzaak van vroegtijdige ejaculatie te behandelen, maar om de symptomen te beheersen.

Priligy Generiek wordt meestal goed verdragen en is een van de weinige medicijnen specifiek goedgekeurd voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie. Het gebruik ervan is een belangrijke stap voorwaarts in de behandeling van deze vaak ondergediagnosticeerde en behandelde aandoening.

Hoe Werkt Priligy?

Priligy Generiek werkt door het verhogen van de niveaus van serotonine in de hersenen. Serotonine is een neurotransmitter die een rol speelt bij het overbrengen van signalen tussen zenuwcellen. Verhoogde serotonineniveaus kunnen helpen om de tijd tot ejaculatie te verlengen en de controle over de ejaculatie te verbeteren.

Dapoxetine, het actieve bestanddeel in Priligy, werkt snel en wordt ook snel uit het lichaam verwijderd. Dit maakt het een geschikte behandeling voor on-demand gebruik, in tegenstelling tot andere antidepressiva die dagelijks moeten worden ingenomen. Het effect van Priligy is meestal merkbaar binnen 1 tot 3 uur na inname.

Hoewel Priligy effectief is in het behandelen van vroegtijdige ejaculatie, is het geen genezing. Het medicijn werkt alleen wanneer het wordt ingenomen en de effecten duren zolang het medicijn in het lichaam aanwezig is. Het is daarom belangrijk om de gebruiksaanwijzing nauwkeurig te volgen.

Gebruiksaanwijzing van Priligy Generiek

Hoe en Wanneer te Innemen

Priligy Generiek dient ongeveer 1 tot 3 uur voor de seksuele activiteit te worden ingenomen. Het is aanbevolen om het tablet in zijn geheel door te slikken met een glas water. Het kan met of zonder voedsel worden ingenomen, maar het vermijden van zware maaltijden kan de effectiviteit verbeteren.

Priligy is bedoeld voor gebruik op aanvraag en niet voor dagelijks gebruik. Het is belangrijk om niet meer dan één dosis Priligy binnen een periode van 24 uur in te nemen om het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Dosering en Aanpassingen

De aanbevolen startdosis van Priligy voor alle mannen is 30 mg. Afhankelijk van de individuele respons en verdraagbaarheid, kan de dosis verhoogd worden naar 60 mg. Het is belangrijk om de dosering niet zelf aan te passen zonder overleg met een arts.

Wanneer Priligy niet het gewenste effect heeft of als er bijwerkingen optreden, is het raadzaam om medisch advies in te winnen. Doseringaanpassingen of een alternatieve behandeling kunnen dan worden overwogen.

Mogelijke Bijwerkingen van Priligy

Veel Voorkomende Bijwerkingen

Net als alle medicijnen, kan Priligy bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze ervaart. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en diarree. Deze bijwerkingen zijn meestal mild tot matig en van korte duur.

Andere veel voorkomende bijwerkingen kunnen vermoeidheid, slapeloosheid, en verstoorde spijsvertering omvatten. Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven en voldoende rust te krijgen wanneer deze symptomen zich voordoen.

Zeldzame en Ernstige Bijwerkingen

Hoewel zeldzaam, kunnen ernstige bijwerkingen optreden bij het gebruik van Priligy. Deze omvatten ernstige allergische reacties, aanzienlijke stemmingswisselingen, en syncope (flauwvallen). Als dergelijke symptomen zich voordoen, is het essentieel om onmiddellijk medische hulp te zoeken.

Langdurige of pijnlijke erecties, hoewel zeer zeldzaam, zijn een andere ernstige bijwerking die onmiddellijke medische aandacht vereist. Het negeren van dergelijke symptomen kan leiden tot blijvende schade.

Interacties en Waarschuwingen

Interactie met Andere Medicijnen

Priligy kan interacties hebben met bepaalde medicijnen, waaronder monoamineoxidaseremmers (MAO-remmers), thioridazine, en andere SSRI's. Het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt voordat u met Priligy begint.

Het gelijktijdig gebruik van Priligy met alcohol kan de bijwerkingen zoals duizeligheid en verminderde alertheid verhogen. Het wordt daarom afgeraden om alcohol te gebruiken tijdens de behandeling met Priligy.

Alcohol- en Voedselinteracties

Alcohol kan de effectiviteit van Priligy verminderen en het risico op bijwerkingen zoals duizeligheid en slaperigheid verhogen. Het is raadzaam om alcohol te vermijden tijdens het gebruik van dit medicijn.

Er zijn geen specifieke voedselinteracties bekend met Priligy, maar het wordt aangeraden om zware of vette maaltijden te vermijden, aangezien dit de opname van het medicijn kan beïnvloeden.

Waar en Hoe Priligy Generiek Online Kopen in België?

Priligy Generiek is online beschikbaar bij diverse geautoriseerde apotheken in België. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de online apotheek betrouwbaar is en dat ze een geldige licentie hebben.

Bij het online kopen van Priligy Generiek is het cruciaal om de authenticiteit van het product te verifiëren. Het is aanbevolen om een recept van een arts te hebben, zelfs bij online aankopen, om de juiste dosering en gebruiksaanwijzing te garanderen.

Het online kopen van medicijnen biedt gemak en privacy, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn met betrekking tot de kwaliteit en de bron van het product.

Klantbeoordelingen en Ervaringen

Klantbeoordelingen van Priligy Generiek wijzen over het algemeen op een hoge tevredenheid. Veel gebruikers melden een significante verbetering in de controle over hun ejaculatie en een vermindering van de stress en angst die gepaard gaat met vroegtijdige ejaculatie.

Hoewel positieve ervaringen overheersen, is het belangrijk om te erkennen dat individuele resultaten kunnen variëren. Sommige gebruikers melden minimale verbetering of bijwerkingen die hen storen. Daarom is het belangrijk om te overleggen met een gezondheidsprofessional om te bepalen of Priligy Generiek geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

FAQs

Hoe werkt Priligy Generiek?

Priligy Generiek bevat de werkzame stof dapoxetine, die een selectieve serotonine heropnameremmer (SSRI) is. Het vertraagt de ejaculatie en helpt bij het voorkomen van vroegtijdige ejaculatie bij mannen.

Is Priligy Generiek in België verkrijgbaar?

Ja, Priligy Generiek is verkrijgbaar in België. U kunt het verkrijgen via uw arts of een erkende online apotheek.

Wat is de aanbevolen dosering van Priligy Generiek?

De aanbevolen dosering van Priligy Generiek is meestal 30 mg tot 60 mg, ongeveer 1 tot 3 uur voorafgaand aan de seksuele activiteit. Raadpleeg altijd uw arts voor de juiste dosering.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan het gebruik van Priligy Generiek?

Ja, enkele mogelijke bijwerkingen van Priligy Generiek kunnen zijn: duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid, en diarree. Raadpleeg uw arts als u zich zorgen maakt over bijwerkingen.

Kan ik Priligy Generiek gebruiken in combinatie met andere medicijnen?

Het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt, inclusief receptgeneesmiddelen, zonder recept verkrijgbare medicijnen en kruidensupplementen, voordat u Priligy Generiek gebruikt.

Is Priligy Generiek veilig voor gebruik door iedereen?

Priligy Generiek is niet geschikt voor iedereen en mag niet worden gebruikt door mensen met bepaalde medische aandoeningen. Raadpleeg uw arts voor een grondige evaluatie voordat u Priligy Generiek gebruikt.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA