Winkelwagen 0
Covid 19

Top 5 meest gestelde vragen over Corona / COVID-19 in België

Cerva Argus Neopreen Handschoenen Pro Chem Black (Maat 8)

Cerva Argus Neopreen Handschoenen zijn ontworpen voor maximale bescherming tegen chemische en mechanische risico's. Gemaakt van hoogwaardig neopreen, bieden deze handschoenen een uitstekende weerstand tegen een breed scala aan chemicaliën.

De handschoenen hebben een comfortabele pasvorm en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Ze bieden niet alleen bescherming tegen chemische risico's, maar ook tegen fysieke risico's zoals schuren en snijden.

Met een maat 8 zijn deze handschoenen ideaal voor gebruikers met gemiddeld grote handen, en het zwarte ontwerp zorgt voor een professionele uitstraling. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen voor iedereen die werkt met gevaarlijke stoffen.

Cerva Tern Handschoenen Rundsplit Gevoerd Maat 10

Cerva Tern Handschoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig rundsplit leer en bieden een robuuste bescherming voor handen in veeleisende werkomgevingen. De voering zorgt voor extra comfort en warmte, ideaal voor buitengebruik of in koude omstandigheden.

Deze handschoenen zijn bijzonder geschikt voor zware werkzaamheden, waarbij bescherming tegen scherpe voorwerpen en schuren noodzakelijk is. Ze bieden een goede grip en duurzaamheid, wat ze ideaal maakt voor langdurig gebruik.

Met maat 10 zijn deze handschoenen geschikt voor gebruikers met grotere handen. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook comfortabel om te dragen, wat essentieel is voor productiviteit en veiligheid op het werk.

Chirurgisch Mondmasker Type IIR Doos a 50 Stuks

Chirurgische mondmaskers van het type IIR zijn essentieel voor het bieden van bescherming in medische omgevingen en daarbuiten. Deze maskers zijn ontworpen om zowel de drager als anderen te beschermen tegen de overdracht van bacteriën en virussen.

Elke doos bevat 50 stuks, wat zorgt voor een ruime voorraad voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Deze maskers zijn vervaardigd volgens hoge medische standaarden, wat zorgt voor betrouwbaarheid en veiligheid.

Het Type IIR mondmasker is waterbestendig en heeft een hoge filtratiecapaciteit, wat het bijzonder geschikt maakt voor gebruik in omstandigheden waar een hoog risico op spatten van lichaamsvloeistoffen bestaat.

COVID-19 Protectie Pakket 1 Persoon

Het COVID-19 Protectie Pakket voor één persoon is een uitgebreide set van persoonlijke beschermingsmiddelen, ontworpen om individuen te beschermen tegen het coronavirus. Het pakket bevat essentiële items zoals mondmaskers, handontsmettingsmiddel, en handschoenen.

Dit pakket is ideaal voor persoonlijk gebruik, of het nu gaat om boodschappen doen, reizen, of werken in een omgeving waar sociale afstand niet altijd mogelijk is. De inhoud van het pakket is zorgvuldig geselecteerd om maximale bescherming te bieden.

Met het COVID-19 Protectie Pakket kan men gerust zijn over persoonlijke veiligheid in deze uitdagende tijden. Het biedt een praktische oplossing voor het naleven van de aanbevolen gezondheidsrichtlijnen.

COVID-19 Protectie Pakket 4 Personen

Het COVID-19 Protectie Pakket voor vier personen is samengesteld om een groep of familie te voorzien van de nodige beschermingsmiddelen tegen het coronavirus. Dit pakket is uitgebreider en bevat meer items dan het pakket voor één persoon.

Het bevat meerdere mondmaskers, handontsmettingsmiddelen, en handschoenen, evenals andere essentiële items die nodig zijn om de veiligheid en gezondheid van meerdere personen te waarborgen. Het is ideaal voor gezinnen of kleine teams.

Dit pakket is een essentiële investering in de collectieve gezondheid en veiligheid, vooral in omgevingen waar het risico op overdracht van het virus hoog is. Het helpt bij het bevorderen van gezondheidsbewustzijn en verantwoordelijkheid binnen een groep.

Face Shield Anti Stof, Anti Condens

Het Face Shield biedt volledige gezichtsbescherming tegen stof, spatten en potentieel schadelijke deeltjes in de lucht. Het is een essentieel onderdeel van persoonlijke beschermingsmiddelen, vooral in medische of industriële omgevingen.

Dit gelaatsscherm is ontworpen om condens te voorkomen, waardoor het zicht helder blijft tijdens gebruik. Het is comfortabel om te dragen, zelfs voor langere perioden, dankzij de verstelbare hoofdband en het lichte ontwerp.

Naast bescherming tegen stof en spatten, biedt het ook een barrière tegen direct contact met de handen, wat cruciaal is voor het voorkomen van de verspreiding van virussen en bacteriën.

FF Bunting Werkhandschoen PU Flex Zwart (Maat 6-10)

De FF Bunting Werkhandschoenen zijn flexibel en bieden een uitstekende grip, wat ze ideaal maakt voor precisiewerk. Deze handschoenen zijn vervaardigd uit een combinatie van materialen die zorgen voor zowel comfort als bescherming.

Met maten variërend van 6 tot 10, zijn deze handschoenen geschikt voor een breed scala aan gebruikers. De PU-coating zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, terwijl de flexibiliteit van de handschoen het mogelijk maakt om fijne taken efficiënt uit te voeren.

Het zwarte ontwerp geeft de handschoenen een professionele uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen, van montage tot precisiewerk in technische sectoren.

Honeywell Armamax AX1H Overzetbril Blanke Lens

De Honeywell Armamax AX1H Overzetbril is een veelzijdige veiligheidsbril die comfort en bescherming biedt. Met een blanke lens en een ontwerp dat over de meeste gewone brillen past, is deze bril ideaal voor een breed scala aan gebruikers.

Deze bril is ontworpen voor gebruik in zowel industriële als laboratoriumomgevingen, waar bescherming tegen stof, spatten en schadelijke deeltjes essentieel is. De duurzame constructie zorgt ervoor dat de bril lang meegaat.

Door het lichtgewicht ontwerp en de comfortabele pasvorm is de Honeywell Armamax AX1H Overzetbril geschikt voor langdurig gebruik zonder ongemak. Het biedt een helder zicht en betrouwbare bescherming in diverse omstandigheden.

Honeywell Bilsom 303L Navulling 200 pr HS 400 Lite Dispenser

De Honeywell Bilsom 303L Navulling is ontworpen voor gebruik met de HS 400 Lite Dispenser. Deze navulling bevat 200 paar oordopjes, ideaal voor industriële omgevingen waar gehoorbescherming een prioriteit is.

Deze oordopjes zijn gemaakt van zacht schuim dat zich aanpast aan de vorm van het oor, wat zorgt voor comfort en effectieve geluidsreductie. Ze zijn geschikt voor gebruik in lawaaierige omgevingen, zoals fabrieken en bouwplaatsen.

De dispenser maakt het eenvoudig om de oordopjes hygiënisch en toegankelijk te houden. De navulling garandeert dat er altijd voldoende oordopjes beschikbaar zijn voor werknemers, wat bijdraagt aan een veiligere werkomgeving.

Het Belang van Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn van cruciaal belang voor het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van individuen in verschillende werkomgevingen. Ze helpen bij het voorkomen van ongevallen en verminderen de blootstelling aan gezondheidsrisico's.

PBM's variëren van handschoenen, brillen en maskers tot speciale kleding en apparatuur, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Het is essentieel dat deze middelen correct worden gebruikt en onderhouden om effectief te zijn.

De juiste selectie en het gebruik van PBM's is een verantwoordelijkheid van zowel werkgevers als werknemers. Het zorgt voor een veiligere werkomgeving en helpt bij het naleven van wettelijke veiligheidsnormen.

Soorten Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Categorie 1: PBM Tegen Lage Risico’s

Categorie 1 PBM's zijn ontworpen voor werkzaamheden met lage risico's, zoals tuinieren of eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden. Ze bieden basisbescherming en zijn vaak eenvoudig van ontwerp.

Voorbeelden van Categorie 1 PBM's zijn eenvoudige werkhandschoenen, zonnebrillen voor algemeen gebruik en lichte stofmaskers. Hoewel ze basaal zijn, spelen ze een cruciale rol in de dagelijkse veiligheid.

Categorie 2: PBM Tegen Middelhoge Risico’s

Categorie 2 PBM's zijn bedoeld voor werkzaamheden met middelhoge risico's, zoals bouwwerkzaamheden of werken met gevaarlijke stoffen. Deze middelen bieden een hoger niveau van bescherming en zijn vaak specifieker van aard.Categorie 3: PBM Tegen Hoge Risico’s

Categorie 3 PBM's zijn bedoeld voor omgevingen met hoge risico's, zoals werken in extreme temperaturen, met gevaarlijke chemicaliën of in omstandigheden met een hoog risico op fysieke verwondingen. Deze uitrusting biedt het hoogste niveau van bescherming.

Enkele voorbeelden zijn hittebestendige kleding, volgelaatsmaskers en ademhalingsapparatuur, en beschermende pakken voor chemische of biologische gevaren. Het juiste gebruik van deze PBM's is cruciaal voor de veiligheid en gezondheid van de gebruikers.

Persoonlijk Beschermingsmiddelen Bestellen?

Het bestellen van persoonlijke beschermingsmiddelen vereist een zorgvuldige overweging van de specifieke behoeften en risico's van uw werkomgeving. Het is belangrijk om producten te kiezen die voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen en passen bij de aard van het werk.

Bij het selecteren van PBM's is het essentieel om de juiste maat en pasvorm te overwegen, evenals de duurzaamheid en het comfort van het product. Dit zorgt voor een hogere compliance en effectiviteit van de beschermingsmiddelen.

Online leveranciers en gespecialiseerde winkels bieden een breed scala aan PBM's. Het is aan te raden om advies in te winnen bij experts om de meest geschikte beschermingsmiddelen voor uw specifieke behoeften te vinden.

Informatie over COVID-19 en Bescherming

EY Future Consumer Index Issue 1 April 2020 (pdf)

De EY Future Consumer Index biedt inzicht in het gedrag en sentiment van consumenten in reactie op de COVID-19 pandemie. Deze index is een waardevolle bron van informatie voor bedrijven en individuen om zich aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden.

Het rapport onderzoekt de impact van de pandemie op consumentengedrag en belicht nieuwe consumentensegmenten die zijn ontstaan als reactie op de crisis. Het biedt een gedetailleerde analyse van de verwachtingen en behoeften van consumenten tijdens en na de pandemie.

De EY Future Consumer Index over gedrag en sentiment in vijf belangrijke markten laat zien hoe de pandemie nieuwe consumentensegmenten creëert.

De index benadrukt hoe de pandemie heeft geleid tot het ontstaan van nieuwe consumentensegmenten met verschillende behoeften en verwachtingen. Deze segmenten variëren van prijsbewuste shoppers tot degenen die meer nadruk leggen op gezondheid en welzijn.

Wat gebeurt er hierna? Volg de transitie

Het rapport biedt ook inzicht in de mogelijke toekomstige trends en hoe consumenten hun gedrag kunnen blijven aanpassen naarmate de pandemie evolueert. Het helpt bedrijven om strategieën te ontwikkelen voor de post-pandemische wereld.

Wat gebeurt er na de coronapandemie?

De EY Future Consumer Index biedt scenario's en voorspellingen over hoe de consumentenmarkt zich kan ontwikkelen na de pandemie. Dit is cruciaal voor bedrijven om zich voor te bereiden op de veranderende consumentenvraag.

De ideeën over privacy veranderen

De pandemie heeft ook geleid tot veranderingen in de opvattingen over privacy, vooral met betrekking tot gezondheidsgegevens en online winkelen. Dit heeft belangrijke implicaties voor hoe bedrijven omgaan met klantgegevens.