Winkelwagen 0

Leveringsvoorwaarden

Medicijnlevering naar Slowakije

Wij bieden medicijnlevering naar de meeste landen, inclusief Slowakije. Nadat uw bestelling is ontvangen door onze apotheek, wordt deze verwerkt en verzonden via betrouwbare bezorgdiensten zoals EMS, UPS, Deutsche Post of andere gecertificeerde partners. Onze standaardoptie omvat verzending per gewone post of geregistreerde luchtpost, met de mogelijkheid van extra verzend- en administratiekosten.

Leveringstijdschema

Afhankelijk van de gekozen leveringsoptie varieert de gemiddelde levertijd tussen 4 en 13 werkdagen. U wordt op de hoogte gehouden van eventuele problemen met betrekking tot uw bestelling en ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer uw bestelling wordt verzonden. In geval van vertraging buiten het vermelde tijdsbestek, neem dan contact met ons op voor verdere verduidelijking van de situatie.

Douaneheffingen en Belastingen

Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor douaneactiviteiten. De klant is verantwoordelijk voor alle douaneheffingen en belastingen die van toepassing kunnen zijn binnen zijn/haar land.