Winkelwagen 0
Bactrim Generiek kopen in België - Trimethoprim met Sulfamethoxazol zonder recept

Bactrim Generiek kopen in België - Trimethoprim met Sulfamethoxazol zonder recept

Bactrim Generiek is een geneesmiddel dat twee actieve ingrediënten, sulfamethoxazol en trimethoprim, bevat en wordt vaak voorgeschreven voor de behandeling van verschillende bacteriële infecties. Dit medicijn werkt door de groei van bacteriën te remmen en is effectief gebleken bij de behandeling van urineweginfecties, luchtweginfecties en andere aandoeningen veroorzaakt door gevoelige bacteriën.

Actief bestanddeel: Sulfamethoxazole & Trimethoprim

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Bactrim Generiek

Kenmerken van Bactrim Generiek
Dosering Afhankelijk van de infectie, raadpleeg bijsluiter
Actieve ingrediënten Trimethoprim en Sulfamethoxazol
Werkingsduur 24 uur na inname
Voornaamste effecten Bacteriële infecties bestrijden

Informatie in het Oekraïens over co-trimoxazol; нформація українською мовою про ко-трімоксазол

Co-trimoxazol, bekend als Bactrim Generiek, is een effectief antibioticum voor het behandelen van diverse bacteriële infecties. Dit medicijn combineert twee krachtige ingrediënten: trimethoprim en sulfamethoxazol.

Deze combinatie werkt synergetisch om bacteriën te doden en te voorkomen dat ze zich vermenigvuldigen. Het wordt vaak voorgeschreven voor urineweginfecties, longontsteking en bepaalde soorten diarree.

Hoewel Bactrim Generiek in veel gevallen effectief is, is het belangrijk dat patiënten hun arts raadplegen voordat ze met de behandeling beginnen, vooral als ze andere medicijnen gebruiken of onderliggende gezondheidsproblemen hebben.

Belangrijk om te weten over trimethoprim met sulfamethoxazol

Trimethoprim en sulfamethoxazol werken samen om de groei van bacteriën in het lichaam te remmen. Deze combinatie wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende soorten infecties, waaronder urineweginfecties, bronchitis en bepaalde vormen van diarree.

Het is belangrijk om de volledige kuur af te maken, zelfs als de symptomen verbeteren, om terugkeer van de infectie te voorkomen. Patiënten dienen zich bewust te zijn van de mogelijke bijwerkingen en interacties met andere geneesmiddelen.

Bactrim Generiek mag niet worden gebruikt door personen met bepaalde medische aandoeningen, zoals ernstige lever- of nieraandoeningen, en door personen die allergisch zijn voor een van de bestanddelen.

Wat doet trimethoprim met sulfamethoxazol en waarbij gebruik ik het?

Infecties met bacteriën

Trimethoprim met sulfamethoxazol is zeer effectief bij de behandeling van verschillende bacteriële infecties, zoals urineweginfecties, bepaalde vormen van longontsteking en darminfecties.

De combinatie van deze twee antibiotica zorgt voor een breed spectrum aan antibacteriële activiteit, waardoor het een van de voorkeursbehandelingen is voor meerdere infecties.

Blaasontsteking bij vrouwen

Bactrim Generiek wordt vaak voorgeschreven voor blaasontsteking bij vrouwen. Het werkt snel om de bacteriën die de infectie veroorzaken te elimineren en symptomen zoals pijn en branderigheid te verlichten.

Het is cruciaal om de volledige voorgeschreven dosis af te maken, zelfs als de symptomen eerder verdwijnen, om herhaling van de infectie te voorkomen.

Blaasontsteking bij mannen

Bij mannen kan Bactrim Generiek ook effectief zijn voor de behandeling van blaasontstekingen. Mannen hebben echter vaak een langere kuur nodig vanwege de anatomische verschillen.

Het is belangrijk dat mannen met symptomen van een blaasontsteking medisch advies inwinnen, aangezien het ook een teken kan zijn van een meer gecompliceerde onderliggende aandoening.

Ziekte van Wegener

De Ziekte van Wegener, ook bekend als granulomatose met polyangiitis, kan soms worden behandeld met Bactrim Generiek. Dit medicijn helpt infecties te voorkomen die kunnen optreden bij patiënten met deze aandoening.

Hoewel Bactrim Generiek niet de onderliggende oorzaak van de Ziekte van Wegener behandelt, kan het nuttig zijn in het beheer van secundaire infecties.

Algemene Vragen

1. Wat is Bactrim Generiek?

Bactrim Generiek is een generieke versie van het geneesmiddel Bactrim. Het bevat dezelfde werkzame stoffen en wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde bacteriële infecties.

2. Is Bactrim Generiek veilig te gebruiken?

Ja, Bactrim Generiek is veilig te gebruiken wanneer voorgeschreven door een arts en opgevolgd volgens de aanbevolen dosering en instructies voor gebruik.

Gebruik en Dosering

3. Hoe moet ik Bactrim Generiek innemen?

Neem Bactrim Generiek in zoals voorgeschreven door uw arts. Meestal wordt het met een vol glas water ingenomen. Raadpleeg uw arts of de bijsluiter voor specifieke instructies.

4. Wat moet ik doen als ik een dosis Bactrim Generiek heb gemist?

Als u een dosis hebt gemist, neem deze dan zo snel mogelijk in. Als het echter bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga verder met uw normale schema. Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.

Bijwerkingen

5. Welke bijwerkingen kan ik verwachten van Bactrim Generiek?

Bactrim Generiek kan bijwerkingen veroorzaken, waaronder misselijkheid, diarree, huiduitslag, enz. Neem contact op met uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Aankoop en Beschikbaarheid

6. Waar kan ik Bactrim Generiek kopen in België?

Bactrim Generiek is verkrijgbaar bij de meeste apotheken in België. U heeft een geldig recept van uw arts nodig om dit geneesmiddel te verkrijgen.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA