Winkelwagen 0
Bestel Antabuse Generiek zonder recept in België - Disulfiram Tabletten Online

Bestel Antabuse Generiek zonder recept in België - Disulfiram Tabletten Online

Antabuse Generiek is een medicijn dat disulfiram bevat en wordt gebruikt om alcoholafhankelijkheid te behandelen. Het werkt door onaangename bijwerkingen te veroorzaken, zoals misselijkheid en braken, wanneer alcohol wordt geconsumeerd, waardoor mensen ontmoedigd worden om te drinken tijdens de behandeling.

Actief bestanddeel: Disulfiram

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Antabuse Generiek

Naam van het Medicijn Antabuse Generiek (Disulfiram)
Actief Bestanddeel Disulfiram
Dosering 250-500 mg per dag
Werkingsduur 48 uur
Toedieningsvorm Tabletten

Belangrijk om te Weten over Antabuse Generiek

Antabuse Generiek, bekend onder de generieke naam Disulfiram, is een medicijn dat wordt gebruikt om chronisch alcoholisme te behandelen. Het werkt door een onaangename reactie te veroorzaken wanneer alcohol wordt geconsumeerd, waardoor de wens om te drinken afneemt. Het is belangrijk om te begrijpen dat Antabuse geen genezing is voor alcoholisme, maar eerder een hulpmiddel om te helpen bij de behandeling.

Voordat u Antabuse Generiek gaat gebruiken, is het essentieel om een volledige medische geschiedenis te verstrekken aan uw arts, inclusief andere medicijnen die u gebruikt. Dit is van belang omdat Antabuse interacties kan hebben met bepaalde medicijnen en aandoeningen. Het is ook belangrijk om te weten dat u moet stoppen met het drinken van alcohol ten minste 24 uur voordat u begint met het gebruik van Antabuse.

Het is cruciaal om Antabuse Generiek strikt volgens de voorschriften van uw arts te gebruiken. Onjuist gebruik van het medicijn kan leiden tot ernstige bijwerkingen, waaronder de zeldzame maar ernstige leverproblemen. Regelmatige medische controle is noodzakelijk tijdens de behandeling met Antabuse.

Wat Doet Antabuse Generiek en Waarbij Gebruik Ik Het?

Antabuse Generiek werkt door het enzym aldehyde dehydrogenase te blokkeren, dat betrokken is bij de afbraak van alcohol in het lichaam. Wanneer een persoon die Antabuse gebruikt alcohol drinkt, hoopt zich een stof genaamd acetaldehyde op in het lichaam, wat leidt tot zeer onaangename symptomen zoals misselijkheid, braken, hoofdpijn, en hartkloppingen. Deze reactie dient als een afschrikmiddel voor het drinken van alcohol.

Het medicijn wordt voornamelijk gebruikt als een onderdeel van een uitgebreid behandelingsprogramma voor chronisch alcoholisme. Het helpt personen om af te zien van alcoholgebruik door de angst voor de onaangename fysieke reactie op alcohol. Het is echter belangrijk te benadrukken dat het gebruik van Antabuse moet worden gecombineerd met andere therapieën, zoals counseling en steungroepen, voor maximale effectiviteit.

Daarnaast wordt Antabuse soms gebruikt in kleinere doseringen voor andere medische doeleinden, zoals de behandeling van bepaalde soorten kanker of als een sensibiliseringsmiddel in de behandeling van bepaalde infecties. Echter, deze toepassingen zijn minder gebruikelijk en moeten nauwkeurig worden gevolgd door een arts.

Wat Zijn de Mogelijke Bijwerkingen van Antabuse Generiek?

Soms (bij 10 tot 30 op de 100 Mensen)

De meest voorkomende bijwerkingen van Antabuse Generiek zijn gerelateerd aan de reactie met alcohol. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, misselijkheid, braken, hoofdpijn, zweten, en hartkloppingen. Daarnaast kunnen sommige gebruikers vermoeidheid, metaalsmaak in de mond, of huiduitslag ervaren.

Deze bijwerkingen kunnen vooral in het begin van de behandeling optreden en kunnen afnemen naarmate uw lichaam zich aanpast aan het medicijn. Het is belangrijk om contact op te nemen met uw arts als deze bijwerkingen ernstig zijn of niet verdwijnen.

Zelden (bij 1 tot 10 op de 100 Mensen)

Zeldzamere bijwerkingen van Antabuse kunnen leverproblemen, veranderingen in het gezichtsvermogen, en psychische veranderingen zoals paranoia of depressie omvatten. Deze bijwerkingen zijn ernstiger en vereisen onmiddellijke medische aandacht.

Zeer Zelden (bij minder dan 1 op de 100 Mensen)

In zeer zeldzame gevallen kunnen gebruikers ernstige leverproblemen, ernstige allergische reacties of neurologische problemen ervaren, zoals convulsies. Deze symptomen vereisen onmiddellijke medische hulp.

FAQs for Antabuse Generiek

1. Wat is Antabuse Generiek?

Antabuse Generiek is een medicijn dat disulfiram bevat en wordt gebruikt bij de behandeling van alcoholverslaving. Het helpt bij het ontmoedigen van het drinken van alcohol door onaangename bijwerkingen te veroorzaken wanneer alcohol wordt geconsumeerd.

2. Hoe werkt Antabuse Generiek?

Antabuse Generiek werkt door het blokkeren van het enzym dat alcohol afbreekt in het lichaam. Hierdoor hopen de toxische stoffen zich op en leiden tot onaangename effecten zoals misselijkheid, braken en hoofdpijn wanneer er alcohol wordt gedronken.

3. Is Antabuse Generiek geschikt voor iedereen met een alcoholprobleem?

Niet iedereen met een alcoholprobleem is geschikt voor Antabuse Generiek. Het moet onder toezicht van een arts worden gebruikt, en uw arts zal uw medische geschiedenis beoordelen en beslissen of dit medicijn geschikt is voor u.

4. Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Antabuse Generiek?

De mogelijke bijwerkingen van Antabuse Generiek kunnen zijn: misselijkheid, braken, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, en huiduitslag. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

5. Mag ik alcohol consumeren tijdens het gebruik van Antabuse Generiek?

Nee, het is ten zeerste afgeraden om alcohol te consumeren terwijl u Antabuse Generiek gebruikt. Dit kan ernstige reacties veroorzaken vanwege de interactie tussen het medicijn en alcohol.

6. Hoelang moet ik Antabuse Generiek gebruiken?

De duur van de behandeling met Antabuse Generiek kan variëren en wordt bepaald door uw arts. Het is belangrijk om de aanwijzingen van uw arts strikt op te volgen en niet te stoppen met het medicijn zonder overleg met uw arts.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA