Winkelwagen 0
Stromectol (Ivermectine) kopen in België - Beschikbaar zonder recept

Stromectol (Ivermectine) kopen in België - Beschikbaar zonder recept

Stromectol Generiek is een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van bepaalde parasitaire infecties. Het medicijn werkt door de parasieten te doden, waardoor de infectie wordt genezen en de symptomen verminderen.

Actief bestanddeel: Ivermectin

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Stromectol Generiek

ProductnaamStromectol Generiek
Actief IngrediëntIvermectine
CategorieAntiparasitair
Voorgeschreven voorParasitaire Infecties
FormulierTabletten
Verkrijgbare Dosering3 mg, 6 mg, 12 mg

Wat is Stromectol Generiek?

Stromectol Generiek, met het actieve bestanddeel Ivermectine, is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende soorten parasitaire infecties. Het is een generieke versie van het merkgeneesmiddel Stromectol en biedt een kosteneffectieve oplossing voor patiënten. Stromectol Generiek wordt vooral gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals onchocerciasis (rivierblindheid) en intestinale strongyloidiasis.

Dit geneesmiddel is effectief in het elimineren van parasieten door het verlammen en doden van de jonge vormen van de parasiet. Het gebruik van Stromectol Generiek vereist medisch toezicht, vooral in gebieden waar deze parasitaire infecties veel voorkomen. De beschikbaarheid en het gebruik van generieke versies hebben de toegang tot de behandeling verbeterd, vooral in minder welvarende regio's.

Naast het behandelen van parasitaire infecties, wordt Stromectol Generiek ook onderzocht voor andere mogelijke toepassingen. Het is belangrijk dat patiënten de instructies van hun arts volgen en zich bewust zijn van de mogelijke bijwerkingen en interacties met andere geneesmiddelen.

Hoe Werkt Stromectol Generiek?

Stromectol Generiek werkt door het verstoren van de zenuw- en spierfuncties van parasieten. Het actieve ingrediënt, Ivermectine, bindt zich aan de zenuw- en spiercellen van parasieten, wat leidt tot hun verlamming en uiteindelijke dood. Deze werking maakt Stromectol Generiek effectief in het verminderen van de parasitaire belasting in het lichaam van de patiënt.

De werkzaamheid van Stromectol Generiek is bijzonder opvallend in de behandeling van intestinale strongyloidiasis en onchocerciasis. Door het verstoren van de levenscyclus van de parasieten, helpt het geneesmiddel de symptomen te verminderen en de algemene gezondheid van de patiënt te verbeteren. Het is belangrijk op te merken dat Stromectol Generiek niet werkt tegen alle soorten parasieten, en het gebruik ervan moet worden begeleid door een gezondheidswerker.

De veiligheid en effectiviteit van Stromectol Generiek zijn vastgesteld in verschillende klinische onderzoeken. Echter, zoals bij elk geneesmiddel, kunnen er bijwerkingen optreden. Patiënten moeten hun medische geschiedenis met hun arts bespreken alvorens dit geneesmiddel te gebruiken, vooral als zij andere medicijnen gebruiken of onderliggende gezondheidsproblemen hebben.

Gebruik en Dosering van Stromectol

Standaard Dosering en Wijze van Toediening

De standaard dosering van Stromectol Generiek varieert afhankelijk van het type en de ernst van de parasitaire infectie. Het wordt meestal oraal ingenomen op een lege maag met water. De meest voorkomende dosering voor volwassenen en kinderen die meer wegen dan 15 kg is een enkele dosis, gebaseerd op het lichaamsgewicht van de patiënt.

De exacte dosering en duur van de behandeling moeten worden bepaald door een arts, gebaseerd op de specifieke behoeften van de patiënt. Het is cruciaal dat patiënten de instructies van hun arts nauwkeurig opvolgen om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren en het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Speciale Gevallen en Dosering

In speciale gevallen, zoals bij patiënten met een verzwakt immuunsysteem of bij terugkerende infecties, kan een aangepaste dosering of een herhaalde dosis nodig zijn. Dit moet echter altijd onder medisch toezicht gebeuren. Patiënten met leverproblemen of andere ernstige gezondheidsproblemen kunnen ook een aangepaste dosering nodig hebben.

De dosering voor kinderen onder de 15 kg en voor oudere patiënten moet zorgvuldig worden bepaald door een arts. Stromectol Generiek wordt over het algemeen niet aanbevolen voor kinderen die minder wegen dan 15 kg vanwege het gebrek aan gegevens over veiligheid en werkzaamheid in deze groep.

FAQs for Stromectol Generiek

1. Wat is Stromectol Generiek?

Stromectol Generiek is een generieke versie van het geneesmiddel Stromectol, dat het actieve ingrediënt Ivermectine bevat. Het wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde parasitaire infecties.

2. Waarvoor wordt Stromectol Generiek gebruikt?

Stromectol Generiek wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende parasitaire infecties, waaronder schurft, strongyloïdiasis en river blindness (onchocerciasis).

3. Is Stromectol Generiek verkrijgbaar zonder recept?

Nee, Stromectol Generiek is geen vrij verkrijgbaar geneesmiddel. U heeft een recept nodig van een geregistreerde arts om het te kunnen kopen.

4. Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Stromectol Generiek?

De mogelijke bijwerkingen van Stromectol Generiek kunnen zijn: duizeligheid, misselijkheid, buikpijn, huiduitslag en vermoeidheid. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

5. Hoe moet ik Stromectol Generiek innemen?

De dosering en duur van de behandeling met Stromectol Generiek kunnen variëren afhankelijk van de aard van de infectie. Volg altijd het voorschrift van uw arts en neem het geneesmiddel met voedsel in voor een betere absorptie.

6. Kan ik Stromectol Generiek gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Het gebruik van Stromectol Generiek tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding dient alleen te gebeuren onder strikt medisch toezicht. Raadpleeg uw arts voordat u dit geneesmiddel gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA